Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

‘The West Wing’ looking for Board Members (Dutch)

The West Wing, the young think tank for the Ministry of Foreign Affairs of the Kingdom of the Netherlands, has open board positions.

Find more information in this document (Dutch) or on the West Wing website. You can apply before Friday 11 September om 23:59.

______

Hou jij je actief bezig met internationale vraagstukken? Ben jij een Nederlandse student of young professional, en gemotiveerd om je samen met anderen een jaar lang te werken aan een uitdagende beleidsvraag? Heb je altijd al het ministerie van Buitenlandse Zaken willen voorzien van gevraagd en ongevraagd advies? Meld je dan nu aan voor The West Wing, de officiële jongerendenktank van én voor het ministerie van Buitenlandse Zaken!

Ook dit jaar is gekozen voor een divers aanbod aan beleidsvragen, met onderwerpen variërend van internationale migratie, SDG’s en internationale handel, internationale stabiliteit en veiligheid en internationale sancties.

Heb je interesse om deel te nemen aan The West Wing en wil je graag meer informatie over het werk van de denktank? Meld je dan ook aan voor de informatieavond op maandag 7 september om 19:00u online live vanuit Den Haag.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 11 september, 23:59. Voor meer informatie over de beleidsvragen of de aanmeldingsprocedure, ga naar www.thewestwing.nl, of mail naar info@thewestwing.nl.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft