Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Pull the emergency break!

Stress from studying? In a slump? Concern about someone else?

The mental well-being of students in the Netherlands is receding. Time for action. With the poster campaign ‘Pull the emergency break’ the VERA association wants to offer tools to seek help and break the taboo of mental well-being. Go to the Instagram account @verenigingsraaddelft for more information.

_________

Studiestress? Even in een dip? Maak je je zorgen over iemand?

Het mentale welzijn van de studenten in Nederland gaat achteruit. Hoog tijd dus om in actie te komen. Met de postercampagne ‘Trek WEL aan de Bel’ wil de VERA handvatten bieden om hulp te zoeken en de taboe van het mentale welzijn doorbreken. Zie de Instagram van @verenigingsraaddelft voor meer informatie.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft