Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Student Council(s) elections 2021!

The elections for the Central Student Council and the Faculty Student Councils are today 2 June 2021 and tomorrow 3 June 2021.

How to vote?

Voting is very easy! Go to https://vote.tudelft.nl/ and log in with your NedID

The site https://password.tudelft.nl provides information on how to activate your NetID or reset your password, should it be necessary.

When?

Since today 2 June 2021 8:00 am until tomorrow Thursday 3 June 2021 5:00 pm

How many candidates can I vote?

You can vote to one candidate for the Central Student Council and to one candidate for your Faculty Student Council

Election Rules
We have a code of conduct to ensure that the elections go smoothly. These rules are included in the Electoral Regulations for the TU Delft Central Student Council and Faculty Student Councils: Electoral Regulations. It is important that every voter ensures that he or she votes without being influenced by other voters and that he or she withholds from direct manipulation of other students.

Why voting?

Check here why student council is important.

————————————————

Vandaag op 2 juni en morgen op 3 juni 2021 vinden de verkiezingen van de Studentenraad (SR) en de Facultaire Studentenraden (FSR) plaats.

Hoe kan ik stemmen?

Stemmen is heel makkelijk! Ga naar https://stem.tudelft.nl en log in met je NedID.

Informatie over het gebruik van je NetID of het resetten van je wachtwoord vind je op de site https://password.tudelft.nl

Wanneer?

Sinds vandaag 2 juni (8 uur ‘s ochtends) tot en met morgen 3 juni 2021 (5 uur ‘s middags).

Op hoeveel kandidaten mag ik stemmen?

Je mag op één kandidaat voor de Centrale Studentenraad en op één kandidaat voor de Facultaire Studentenraad stemmen.

Kiesreglement

We hebben een aantal omgangsvormen voor een zorgvuldig verloop van de verkiezingen. Deze regels zijn te vinden in het Kiesreglement voor de Centrale Studentenraad en de Facultaire Studentenraden van de TU Delft: Kiesreglement voor de Studentenraad. Belangrijk is dat je je stem zonder beïnvloeding van andere kiesgerechtigden uitbrengt en je onthoudt van directe beïnvloeding van andere studenten.

Waarom stemmen?

Bekijk hier waarom de Studentenraad zo belangrijk voor jou is.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft