Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

NO RESERVATION NEEDED DURING THE SUMMER PERIOD

During the summer period (starting Saturday, 10 July) you can study in the TU Delft Library without a reservation or time slot. Already reserved a study place? No worries! You are still welcome!
With the start of the new academic year or when new COVID measures are introduced, the reservation system will be back.

Unfortunately, the Library is still only open for TU students, as you must check in with your TU campus card.

————————————————————————————————–

Tijdens de zomerperiode (met ingang van zaterdag 10 juli) kun je zonder reservering of tijdslot studeren in de TU Delft Library. Al een studieplek gereserveerd? Geen zorgen! Je bent nog steeds welkom!
Met de start van het nieuwe studiejaar of wanneer nieuwe COVID-maatregelen worden ingevoerd, is het reserveringssysteem weer terug.

De Library is helaas nog steeds alleen open voor TU studenten, aangezien er ingecheckt dient te worden met een TU campuskaart.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft