Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Innovation and standardisation together make the NENnovation Award

Attention students! In October the fifth edition of the NENnovation Awards will take place. In the category for students there is a great price to be won and participation will create promotion for your innovation. Are you showing how with normalisation your product, service or project will find its way to the market faster? Until the 15th of September you can submit your innovation!
For more information, check the website, or article to register!

————————————————————–

Studenten opgelet! In oktober vindt alweer voor de vijfde keer de uitreiking van de NENnovation Awards plaats. In de categorie studenten valt een mooie prijs te winnen en tegelijkertijd creëer je aandacht voor jouw innovatie door deel te nemen. Laat jij met normalisatie zien hoe jouw product, dienst, idee of project sneller van concept naar de markt wordt gebracht? Tot 15 september kun je je innovatie insturen!
Kijk voor meer informatie op de website, of ga naar het artikel om je aan te melden!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft