Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Versterk het TU Delft Solar Boat Team! / Join TU Delft Solar Boat Team!

solar boat

Het TU Delft Solar Boat Team is op zoek naar enthousiaste studenten die ons willen helpen met het optimaliseren van de huidige boot. Met deze zonneboot op draagvleugels hebben we afgelopen zomer de 4e plaats behaald in de World Cup For Solar Powered Boats. We hebben echter nog niet alles wat mogelijk is uit de boot gehaald. De volledige kracht van het draagvleugelconcept willen we graag demonstreren tijdens het NK zonnebootracen in mei aankomend jaar! Dit is alleen mogelijk met jouw hulp, want we zijn op zoek naar een full-time management (Team Manager, Technical Manager, Promotion & Operations).
Interesse? Neem dan contact op via info@solarboatteam.nl of +31 6 55 30 76 62

————————————————————————————————————————————————–
TU Delft Solar Boat Team is looking for enthusiastic students who like to help us to optimize the current boat. With this solar powered hydrofoil we achieved a 4th place in the World Cup for Solar Powered Boats. However, we have not yet used the full potential of the boat. We would like to demonstrate the full power of the hydrofoil concept during the National Championship for solar boats next year in May! This is only possible with you help because we are looking for a full-time management team (Team Manager, Technical Manager, Promotion & Operations).
Interested? Please contact us at info@solarboatteam.nl or call +31 6 55 30 76 62

Comments are closed.

© 2011 TU Delft