Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Delftse Bedrijvendagen, TU Delft Aula restaurant closed

De Delftse Bedrijvendagen, kantine Aula TU Delft dichtlogo

Elk jaar worden De Delftse Bedrijvendagen georganiseerd in de Aula. De Sodexo-kantine in de Aula is daarom gesloten van vrijdag 13 februari om 19.00 uur tot donderdag 19 februari om 12.00 uur.

De Delftse Bedrijvendagen worden steeds groter en ook in 2015 krijgen meer dan 2.000 Delftse studenten de kans om in contact te komen met het bedrijfsleven en zich te oriënteren op een stage of baan. Het evenement vindt dit jaar plaats op 17 en 18 februari 2015 en vanwege de opbouw en de afbouw is de kantine in de Aula voor een langere tijd gesloten. Je kunt in die tijd terecht in de restaurants van IO, Bouwkunde, CiTG of gebruik maken van de mobiele cateraars bij de aula.

Delftse Bedrijvendagen, TU Delft Aula restaurant closed

The Delftse Bedrijvendagen career fair is organised in the Aula Building each year. The Sodexo restaurant in the Aula Building will therefore be closed from 19.00 on Friday 13 February until 12.00 on Thursday 19 February.

This fair grows bigger every year and in 2015 will once again offer more than 2,000 Delft students the opportunity to come into contact with businesses and to acquire information about jobs or internships. This year, the event will be held on 17 and 18 February 2015 and because of construction and dismantling work, the Aula restaurant will be closed for somewhat longer. During that period, you can use the restaurants at IDE, Architecture and the Built Environment and CEG or the mobile caterers alongside the Aula Building.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft