Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Change in collection periods for tuition fees from 12 to 9 months

Scroll down for Dutch

Starting from academic year 2022/2023, TU Delft will change the collection periods for tuition fees from 12 months to 9 months. If you choose to pay in instalments, you will pay 1/9th of the tuition fees each month from September to May. This means that the collection amount will be higher each month (September to May). In the months of June, July and August there will be no more direct debits.

More information about the payment of tuition fees can be found on the website.

Wijziging incassotermijnen collegegeld van 12 naar 9 maanden

Met ingang van studiejaar 2022/2023 past TU Delft de incassotermijnen voor betaling van het collegegeld aan van 12 maanden naar 9 maanden. Kies je voor incassobetaling in termijnen, dan betaal je in de maanden september t/m mei maandelijks 1/9e deel van het collegegeld. Dit betekent dat het incassobedrag per maand (september t/m mei) hoger wordt. In de maanden juni, juli en augustus zullen er geen incasso’s meer plaatsvinden.

Meer informatie over betaling van het collegegeld vind je op de website.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft