Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

New teaching building Flux opens on September 4th

A new teaching building called Flux will be opened on the campus of TU Delft as of September 4th. Flux will be located in the centre of the campus – between Cornelis Drebbelweg, Leeghwaterstraat, Korvezeestraat, and Feldmannweg. The building has been developed to accommodate the growing number of students with additional teaching rooms and study spaces. It is possible to attend lectures, as well as study in the designated study areas. The building is special, as it is temporary and demountable. It is expected to remain in place for five to ten years, after which it may be rebuilt and reused in another location. The building is primarily sustainable, partly because it is demountable, but also because it has LED lighting, solar panels, circular floorboards and a full range of refurbished furniture. The construction of Flux is already in full swing and we hope to see you there from September 4th onwards!

Want to know more? Visit the TU Delft Campus website.

——————————————————————————–

Nieuw onderwijsgebouw Flux open vanaf 4 september

Vanaf 4 september opent er een nieuw onderwijsgebouw genaamd Flux op de campus van TU Delft. Flux zal in het midden van de campus komen te staan – tussen de Cornelis Drebbelweg, Leeghwaterstraat, Korvezeestraat en Feldmannweg. Het gebouw is ontwikkeld om het toenemende aantal studenten te kunnen voorzien van extra onderwijszalen en studieplekken. Het is mogelijk om hier colleges te volgen, maar ook om te studeren op de daarvoor bestemde studieplekken. Het gaat om een bijzonder gebouw, aangezien het een tijdelijk en demontabel gebouw is. Naar verwachting zal het gebouw voor vijf tot tien jaar blijven staan en daarna eventueel op een andere locatie opnieuw opgebouwd en hergebruikt worden. Het gebouw is voornamelijk duurzaam, mede doordat het een demontabel gebouw is, maar ook door de voorzieningen van LED-verlichting, zonnepanelen, circulaire vloerdelen en volledige inrichting van refurbished meubilair. Het ‘bouwen’ is al in volle gang en we hopen jullie er vanaf 4 september te zien!

Meer info? Kijk op de website van TU Delft Campus.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft