Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Tram track: work on Mekelweg halted temporarily

The Metropolitan Region of Rotterdam and The Hague (MRDH) is currently constructing a new tram track, tram stop and reversing facility (tail track) for tram line 19 on campus. Due to supply problems, work on Mekelweg has been halted temporarily. This means that the barriers to the construction area on Mekelweg will remain in place longer. MRDH is not able to provide a further schedule at this time. However, work on the tram stop and the reversing facility at Van den Broekweg will continue. TU Delft will of course ensure that the tram track ultimately meets the agreed specifications, so that research on campus is not disrupted by vibrations and electromagnetic fields from the trams passing by. Meanwhile, the campus will remain accessible by bus. For more information, see the ​​MRDH project website or follow the project in de BouwApp.

————————————————————————————————————————

Trambaan: werkzaamheden Mekelweg tijdelijk stilgelegd

Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) legt op dit moment een nieuwe trambaan, halte en keervoorziening aan voor tramlijn 19 op de campus. Vanwege leveringsproblemen zijn de werkzaamheden op de Mekelweg tijdelijk stilgelegd. Dit betekent dat de afzetting van het werkgebied op de Mekelweg langer blijft staan. MRDH kan op dit moment nog geen planning voor het vervolg afgeven. De werkzaamheden aan de halte en de keervoorziening in de Van den Broekweg gaan wel door. Uiteraard ziet de TU Delft erop toe dat de trambaan uiteindelijk voldoet aan de afgesproken specificaties, zodat onderzoek op de campus niet wordt verstoord door trillingen en elektromagnetische velden bij het passeren van de tram. In de tussentijd blijft de campus met de bus bereikbaar. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van MRDH of volg het project in de Bouwapp.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft