Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

All Energy Day 2014

Logo AED 2014

 

Na het succes van de afgelopen jaren, zal op vrijdag 14 maart 2014 de derde editie van de All Energy Day plaatsvinden in de Fokkerterminal in Den Haag. Dit jaarlijkse congres staat geheel in het thema van de Energie Transitie, wordt georganiseerd door zeven studenten van de TU Delft naar een initiatief van GreenBlue en de Energy Club. De visie voor het evenement is:

‘Het uitdagen van verschillende partijen om samen een stap vooruit te zetten in de energierevolutie.’. 

Met de All Energy Day willen we iedereen bewustmaken, inspireren, samenbrengen en zo motiveren om in actie te komen door een nieuwe stap te zetten in de energierevolutie. Nu krijgen we de kans om de energierevolutie te realiseren en het lijkt ons duidelijk dat we deze kans moeten grijpen en in actie moeten komen. Op deze brengen we alle betrokken partijen samen in een interactieve en inspirerende omgeving.

De dag biedt een gevarieerd en vooral interactief programma met als dagvoorzitters het duo Winfried Baijens & Liesbeth Staats. ’s Ochtends  zijn er workshops van oa. Tennet, Shell en Gasunie of een co-creatie. Gedurende de dag zijn er inspirerende sprekers aan het woord, waarvan Thijs Jurgens (Vice President of Innovation van Shell) al bevestigd is. Verder is er een wedstrijd waarin startende ondernemers in een pitch hun product en visie demonstreren. Interesse in deelname? Schrijf je nu in via pitch@allenergyday.nl!
Ook is er een debat waarvan iedereen een passie heeft voor energie. Deze inspirerende dag zal worden afgesloten op de beursvloer met vele bedrijven onder het genot van een hapje en een drankje.

Om alvast in de stemming te raken en op de hoogte te zijn van de laatste updates, bekijk onze website en facebook, schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op twitter en linkdin.

De All Energy Day 2014 vrijdag 14 maart; een stap vooruit!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft