Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Summer School Thinking City

SummerSchool

Voor masterstudenten en professionals organiseert de faculteit in samenwerking met de UvA van 5 tot en met 20 juli de summerschool ‘Thinking City’. Deelnemers worden uitgedaagd om samen met een team van experts op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen voor stedelijke vraagstukken in Amsterdam. Burgers, bedrijven en overheid treden hierbij op als opdrachtgever en gesprekspartner. Daarnaast bestaat het programma uit een openbaar deel met lezingen en debatten.

Op 13 maart vindt de kick-off bijeenkomst plaats in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam.

Inschrijven

De Summerschool ‘Thinking City’ staat open voor masterstudenten en professionals met een bouwkundige en sociale achtergrond.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf eind februari aanmelden via www.summerschoolthinkingcity.org/

Meer informatie

————————————————————————————————————————-

SummerSchool

In collaboration with the University of Amsterdam the faculty is organising the “Thinking City” Summer School programme for master’s students and professionals from 5 through 20 July. Participants are challenged to seek out innovative solutions for city-related issues with a team of experts. Citizens, businesses and government assume the role of client and of partner in dialogue. In addition, the programme also includes public sessions with lectures and debates.

The kick-off meeting will take place in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam on 13 March.

Registration

The “Thinking City” Summer School programme is open to master’s students and professionals with an architectural and social sciences background.

Those interested can register starting in late February at www.summerschoolthinkingcity.org/.

More information

Comments are closed.

© 2011 TU Delft