Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

ICT Maintenance weekend 6 and 7 October: Several applications unavailable for a period of time.

On Saturday and Sunday a number of ICT applications and services will be unavailable for a short or longer period of time. On Sunday Osiris and Osiris information in the MyTUDelft app will be offline. The network, both wireless and fixed, and all basic services such as mail, printing, etc., remain available. A list of the affected applications can be found on Meldingen ICT, under ‘Maintenance’

Comments are closed.

© 2011 TU Delft