Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

National safety and security week: also on campus!

National security week is taking place from 8 to 12 October. On campus we also use this opportunity to give attention to security by organising various activities and events.

You can find out, for example, whether you are privacy proof or not. You will also have an opportunity to put your burning questions such as workplace theft to the police. The community police officer will be present in the hall of the Aula Building on Tuesday 9 October between 9:00 and 12:00 to answer your questions. Moreover, he will be there every Tuesday morning for the coming period. On Wednesday 10 October the focus is on fire and evacuation safety.

If you have any questions about the programme, please contact TU-IV@tudelft.nl.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft