Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

2 September Autoweek BMW i3 college (in Dutch)

Op maandag 2 september (14.30 tot 16.00 uur) is er in Museum Corpus Experience in Leiden
een bijzonder Autoweek BMW i3 college met als gast TU Delftalumnus ADRIAN VAN HOOYDONK chief designer van de BMW Group. Wil jij erbij zijn?

AutoWeek en BMW presenteren een bijzonder college over de introductie van de eerste, 100% elektrische auto van BMW, de BMW i3. Adrian van Hooydonk komt hiervoor zelfs speciaal naar Nederland. Hij wordt geïnterviewd over het idee achter deze auto – het design, de techniek – en zijn visie over de toekomst van het autorijden. Dit college is exclusief toegankelijk voor studenten; een aantal krijgt ook de kans zelf een vraag te stellen.

Wil je er bij zijn? Vul dan hier je gegevens in en de vraag die je Adrian van Hooydonk zou willen stellen. Uit alle inzendingen worden 150 studenten geselecteerd die 2 september a.s. het college mogen bijwonen. Zij krijgen daarover vooraf nog persoonlijk bericht.

Adrian van Hooydonk begon in 1992 als ontwerper bij de BMW Group. Van 2001 tot 2004 was hij directeur van Designworks USA, onderdeel van BMW, waarna hij hoofd van de ontwerpafdeling (chief designer) van BMW Autodesign International werd. Daar is hij verantwoordelijk voor het design van BMW, Rolls-Royce en Mini.  Adrian heeft Mastersdegrees in Industrieel Ontwerpen  (TU Delft, 1988) en in Automotive Design (Art Center Europe te Vevey, Zwitserland, 1992).

Comments are closed.

© 2011 TU Delft