Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

MOOCs, wat moet ik er mee? / What the MOOC?

Je kan je nog inschrijven voor de twee Massive Open Online Courses (MOOCs) die de TUDelft dit semester aanbiedt!

Op 16 september starten “Introduction to Water Treatment” en “Solar Energy” en iedereen met een internetverbinding kan deze cursussen gratis volgen. Je hoeft alleen een account te maken op edX (www.edx.org), je in te schrijven en dan kan je vanaf 16 september aan de slag, samen met de 50.000 studenten die zich al hebben ingeschreven.

———————————————————————————————-

You can still register for the two Massive Open Online Courses (MOOCs) that the TUDelft offers this semester!

On September 16, “Introduction to Water Treatment” and “Solar Energy” start and everyone with an internet-connection can take these courses, for free. Just make an account on edX (www.edx.org), register and from September 16 onwards, you can study together with the 50,000 other students that already registered.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft