Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Bepaal jij de toekomst van transport, stad of kringloopeconomie? – Do you want to determine the future of transport, cities or circular economy?

Heb jij een baanbrekend idee op het gebied van Green Transport, Smart Cities of Circular Economy? Schrijf je dan in voor de Toekomstmakers Pitches op 12 november tijdens de Innovatie-estafette 2013 in de RAI in Amsterdam.

Van de beste innovators wordt een reportage gemaakt voor het tv-programma Toekomstmakers van RTL Z. Maak tevens kans op 1000 euro en een TEDxTalk tijdens TEDxBinnenhof op 31 maart 2014 in de Ridderzaal.

Meer informatie en aanmelden
Schrijf je in voor 30 september as. op de website van de Innovatie-estafette.
Of bekijk de brochure.
_________________________________________________________________________________
Do you have a ground-breaking idea in the field of Green Transport, Smart Cities or Circular Economy? If so, write in for the Toekomstmakers Pitches (Future Makers Pitches) on 12 November during the innovation relay Innovatie-estafette 2013 in the Amsterdam RAI.

The best innovators will be filmed for a report on the TV programme Toekomstmakers by RTL Z. You will also have a chance of winning 1000 euros and a TEDxTalk during TEDxBinnenhof at the Ridderzaal in The Hague on 31 March 2014.

More information and registration  (in Dutch)
Register before 30 September 2013 on the website of the Innovatie-estafette.
Or take a look at the brochure.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft