Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Vijfdelige cursus Photoshop-Indesign-Illustrator (voor studenten)

 

On November 11th 2013 another Photoshop-Indesign-Illustrator course will commence. The course will be given during five evenings (11, 18, 25 Nov & 2, 9 Dec) at the TU Delft Library. As the course will only be given in Dutch please click here for all information (in Dutch).

—————————————————————————————————————————————–

 Op 11 november 2013 start er weer een Photoshop-Indesign-Illustrator cursus bij de TU Delft Library. Leer in vijf avondsessies werken met deze Adobe-programma’s.

Het doel van de cursus ‘Presentatie Vormging’ is cursisten zoveel mogelijk te leren van deze programma’s, die afkomstig zijn uit Adobe Creative Suite. De basis van elk van de drie programma’s wordt tijdens de lessen uitgelegd, zodat de cursisten met weinig Adobe-ervaring een stevige basis krijgen. Degenen met wat meer ervaring komen ook zeker aan hun trekken, omdat het tempo van de cursus aardig hoog is. Het is echter geen cursus voor echte gevorderden.

Praktisch van aard
De cursus is praktisch van aard, gericht op wat studenten nodig hebben om (presentatie)posters, (studie)verslagen, beeldcollages en portfolio’s te kunnen maken. De docent biedt tijdens de vijf lessen ook hulp op maat bij projecten die men onderhanden heeft.

Aanvang cursus:                                  11 november 2013 19:00 t/m 21:30 
Locatie:                                                 TU Delft Library (Blauwe Zaal)
Taal:                                                     Nederlands
Kosten:                                                  € 60,-
Niveau:                                                  Beginners met voorkennis
Benodigde voorkennis:                        Enige ervaring met Photoshop of een ander Adobe ontwerpprogramma
 
Max. aantal deelnemers :                    20

De cursusdata zijn: maandag 11, 18 & 25 november en 2 & 9 december 2013 van 19:00 uur tot 21:30 uur. De docente van deze cursus is Carla Feijen. Zij is zowel beeldend kunstenaar als grafisch ontwerper en verzorgde in het verleden bij IO het keuzevak Presentatie Vormgeving als gastdocente.

Inschrijven
Geïnteresseerd? Schrijf je dan in! Bij het inschrijven dien je direct het cursusgeld over te maken. Wil je nog even wachten? Laat je e-mailadres bij ons achter, dan sturen we je een maand van te voren een reminder. Llet op: deze cursus is altijd snel vol, dus zorg dat je niet te lang wacht!

Deze cursus is een voortvloeisel uit de filosofie van TU Delft Library: Educate – Innovate – Create. Houd library.tudelft.nl in de gaten voor meer activiteiten en evenementen met dit karakter, zoals tentoonstellingen, workshops en studiedagen.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft