Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Integrand Inhousedagen

Een Integrand Inhousedag is de ideale manier om vrijblijvend een kijkje in de keuken te nemen van een bedrijf. Door middel van presentaties, cases, informele borrels en rondleidingen op het kantoor krijg je een goede indruk van het bedrijf. Je maakt kennis met de sfeer en cultuur en krijgt de gelegenheid om met werknemers in gesprek te gaan. Voor bedrijven is het natuurlijk dé mogelijkheid om het eerste contact te leggen in het wervingsproces.

Een Inhousedag via Integrand biedt jou de kans om op een makkelijke wijze in één dag kennis te maken met het bedrijf naar jouw keuze. Je kunt je via onze site direct inschrijven, maar je kunt ook het hele programma rustig bekijken. Je kunt selecteren op je studierichting of je kunt het totaaloverzicht bekijken. In totaal zijn er deze cyclus 10 Inhousedagen waar je je via deze site voor kunt opgeven. De Inhousedagen staan op volgorde van datum aangegeven. Bij je inschrijving laat je jouw CV achter en een korte motivatie waarom dit bedrijf bij jou past. Op basis van deze gegevens wordt je geselecteerd door het betreffende bedrijf. Na sluiting van de deadline van de betreffende Inhousedag hoor je uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de Inhousedag van jouw keuze of je door het bedrijf bent uitgenodigd.

Meer informatie kun je vinden op: http://www.inhousedag.nl/

Comments are closed.

© 2011 TU Delft