Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

How energy efficient are you? UfD-Cofely Energy Efficiency award

Ben jij masterstudent aan de TU Delft en heb jij een innovatief idee op het gebied van energy efficiency en duurzaamheid? Cofely geeft 1 x € 7.500,- en 2 x € 2.500,- weg aan masterstudenten met de meest innovatieve oplossingen. Stuur vóór 13 januari 2014 jouw project, afstudeer- of onderzoeksverslag in en maak kans! Kijk voor meer informatie op universiteitsfonds.tudelft.nl.
———————–
Are you a master student at TU Delft and do you have an innovative idea on energy efficiency and sustainability? Cofely awards 1 x € 7.500,- and 2 x € 2.500,- to master students with the most innovative solutions. Send in your project or thesis before 13 Januray 2014! For more information go to universiteitsfonds.tudelft.nl.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft