Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

De tentamens zijn begonnen! / The exams have started!

Met het begin van het nieuwe jaar begint ook weer een nieuwe tentamenperiode.

Neem op de tentamendag zelf je campuscard en je tentamenticket mee. Veel succes met de komende tentamens!

Vergeet niet om je op tijd in te schrijven voor je tentamen via Osiris, uiterlijk twee weken voor de dag van het tentamen. Kan of wil je het tentamen niet maken, schrijf je dan via Osiris tot 3 dagen voor het tentamen uit. Hiermee maak je een plaats vrij voor iemand die op de wachtlijst staat.

————————————————————————————————————————————————

With the start of the new year the new exam period starts as well.

Bring your campuscard and your exam ticket with you to your exam. Good luck with your exams!

Don’t forget to register in time for your exams via Osiris, the deadline for registration is two weeks prior to the day of your exam. If you registered for an exam but are not planning on taking the exam, please unregister through Osiris. This is possible up to 3 days prior to the exam and with this you open up a slot in the exam hall for a student on the waiting list.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft