Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Wiskunde- en Mechanica Helpdesk weer open / Maths and Mechanics Helpdesk open again

RTEmagicC_Wiskunde___Mechanicahelpdesk_13

Van 15 t/m 29 januari kunnen bachelorstudenten weer terecht in de Library voor gratis hulp bij het voorbereiden van hun wiskunde- en mechanicatentamens.

Hulp bij wiskunde- en mechanicasommen
Bachelorstudenten, die vastlopen met de voorbereidingen voor hun wiskunde- en mechanicatentamens, kunnen bij de helpdesk binnenlopen met hun vraag. De helpdesk is te vinden in projectruimte Azië en is maandag t/m donderdag tussen 13:00 en 17:00  geopend.

Ook online bereikbaar
Zit je met een vraag of probleem, maar ben je niet in de buurt van de bibliotheek? Vanuit huis kunnen vragen gesteld worden via Blackboard IM (helpdesk Maths & Mechanics). Blackboard IM is de standaard Instant Message-applicatie van de TU Delft en is in de linker kolom van je Blackboard startpagina te vinden.

———————————————————————————————————————————————————–

From 15 until 29 January Bachelor’s students can get free assistance in the Library with the preparations for their mathematics and mechanics exams.

Help with mathematics and mechanics
Bachelor students struggling with preparations for their mathematics and mechanics exams can consult the Helpdesk with their questions. The Helpdesk is located in Project Room Asia and is opened Monday to Thursday from 13:00 until 17:00.

Ask questions online
If you are not in the Library, but do have a question, you can also use Blackboard IM to ask questions. The helpdesk’s name is Maths & Mechanics. Blackboard IM is the standard Instant Messenger application of TU Delft and can be found in the left column of your Blackboard homepage.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft