Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Meld je nu voor de UfD-EBN Geo Energy Master Award 2014! / Apply for the UfD-EBN Geo Energy Master Award 2014 now!

 

Is jouw Master thesis toepasbaar op de exploitatie of exploratie van de Nederlandse bodem? Meld je dan snel aan voor de UfD-EBN Geo Energy Master Award 2014 en verdien geld met jouw onderzoek. Schrijf je in voor 17 februari en maak ook kans op de eerste prijs van €6.000,-. Kijk op de site voor meer informatie.
————————————————————————————————————————-

Is your Master thesis applicable for exploration and production activities from the Dutch deep surface? Apply for the UfD-EBN Geo Energy Master Award 2014 and earn money with your research. Register before February 17 and take a shot at the first price of €6.000,-. Check the site for more information.

EBN_GEM_Scherm_1360-768

Comments are closed.

© 2011 TU Delft