Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Winners of the UfD-Cofely Energy Efficiency Awards announced

ufd cofely awards

Vrijdag 28 februari zijn voor de 5e keer de UfD-Cofely Energy Efficiency Awards uitgereikt. Studenten die innovatieve ideeën op de gebieden van duurzame energiebronnen, energiebesparing of CO-2 reductie hebben uitgewerkt tijdens hun master thesis maakten kans op deze prijs. De jury was verrast door het niveau van de inzendingen, maar toch waren er drie studenten die boven de anderen uitstegen. Lees verder op de website van het Universiteitsfonds.

—————————————————————————————————————————————————–

On Friday 28 February the UfD-Cofely Energy Efficiency Awards were awarded for the fifth time. Students who worked on innovative ideas in the fields of sustainable resources, energy saving or CO-2 reduction during their master thesis stood a chance of winning this prize. The Jury was pleasantly surprised by the level of all submissions, but three students proved to be a cut above the rest. Continue reading on the UFD website.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft