Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Summer School Thinking City: The Dynamics of Making Amsterdam

summer school thinking city

This summer the University of Amsterdam and Delft University of Technology organise, in collaboration with VMX Architects, a unique interdisciplinary Summer School about city planning and city making. Hundred participants from around the world will work for two weeks on a sustainable future for Amsterdam. Read more.

—————————————————————————————————————————————–

Deze zomer organiseren de Universiteit van Amsterdam en de Technische Universiteit Delft, in samenwerking met VMX Architects, een unieke interdisciplinaire Summer School over het plannen en maken van de stad. Honderd deelnemers uit de hele wereld zullen twee weken lang werken aan een duurzame toekomst voor Amsterdam. Lees verder.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft