Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Ga je binnenkort afstuderen? Schrijf je tijdig uit! / About to graduate? Deregister on time!

Ben je bachelor of master student en aan het afstuderen?

Dan is het handig om te weten dat je inschrijving nooit automatisch beëindigd wordt. Je betaalt collegegeld tot en met de laatste maand waarin je ingeschreven staat. Er kan niet met terugwerkende kracht worden uitgeschreven. Voor afstudeerders betekent dit: schrijf je uit in de maand dat je afstudeert.
Je hoeft niet tot na het afstuderen te wachten als je je afstudeerdatum weet; het verzoek tot uitschrijven kan ook in de weken ervoor worden ingediend.

Raadpleeg de CSa website voor informatie over uitschrijven en/of eventuele restitutie van het collegegeld.

————————————————————————————————————–

It is good to know that your registration will not be terminated automatically.

You pay tuition fees up to and including the last month of registration. Retroactive deregistration is not allowed. When you are graduating, you should deregister during the month of graduation. You do not have to wait until graduation; you may submit the request a couple of weeks prior to your graduation date.

Visit the CSa website for more information regarding deregistration and/or a possible refund of tuition fees.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft