Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Schrijf je in voor een nieuw onderdeel van de OWee / Sign up for a new event in the introduction week of the TU Delft

Schrijf je met een team in voor een NIEUW onderdeel van de OWee

Op dinsdag 19 augustus 2014 wordt voor de eerste keer in de OWee het ‘Fiets ‘m d’r’ in onderdeel van het bekende Tros programma Te land, ter zee en in de Owee georganiseerd. We gaan om 13.30 uur van start op de Zuidkolk voor het restaurant de Huszar!

Meer informatie over dit evenement staat op www.OWee.nl en actuele informatie zetten we op de event pagina op Facebook/OWeedelft.

plaatje illustratie

Sign up with a team for a new event in the introduction week of the TU Delft

On Tuesday 19 August the OWee (website in Dutch) will organize a classic Dutch event: Te land, ter zee en in de OWee. This event is based on one of the longest running television formats in The Netherlands. We start at 13.30 in the waters of the Zuidkolk in front of the Huszár.

Do you want to sign up or read more about the event? You can find all information on the Owee event page on Facebook/OWeedelft.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft