Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Automatisch je studieresultaten ontvangen/Receive automatic notifications about your study results

osiris-1

Automatisch je studieresultaten ontvangen

Vanaf 26 september is er, op verzoek van de studentenraad, een nieuwe tool beschikbaar in OSIRIS. Het is dan mogelijk om in https://e-service.tudelft.nl/ aan te geven of je een automatisch bericht wenst te ontvangen als er een nieuw studieresultaat wordt geregistreerd in OSIRIS.
De functionaliteit kan je in E-service vinden in het (nieuwe) kader Studentvoorkeuren bijna onderaan de pagina. Vink daar je keuze aan en leg deze vast met Wijziging opslaan.
Heb je vragen over https://e-service.tudelft.nl/ dan kan je contact opnemen met het Servicepunt op jouw faculteit.

———————————————————————————————————————————————-

Receive automatic notifications about your study results

From 26 September, a new tool will be available in OSIRIS following a request by the Student Council. It will be possible to indicate in https://e-service.tudelft.nl/ whether you would like to receive automatic notification whenever you have had a new study result registered in OSIRIS.
You can find the functionality in E-service in the new ‘Student Preferences’ section near the bottom of the page. Check your choice and then click on Save Changes.
If you have any questions about https://e-service.tudelft.nl/, please contact the Service Desk in your faculty.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft