Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Nacht van de Fooi 2015 zoekt Stedelijk Bestuur

nacht van de fooi

Wil jij een groot evenement organiseren in eigen stad? Wil jij bestuurservaring op doen, werken in een hecht en gezellig team, je cv aanvullen en je inzetten voor ontwikkelingssamenwerking? Dan is een parttime bestuursperiode als Stedelijk Bestuur van de Nacht van de Fooi 2015 iets voor jou.

Samen met een groep andere studenten ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement op de dag en nacht van 30 mei 2015 en voor de werving van horecagelegenheden in jouw stad.
Tijdens de Nacht van de Fooi zullen de door jouw geworven horecagelegenheden hun fooi afstaan. Al de opgehaalde fooi zal vervolgens gedoneerd worden aan een aantal geselecteerde, kleinschalige en duurzame projecten in ontwikkelingslanden. Afgelopen jaar is er maar liefst 75.000 euro opgehaald en ook dit jaar zal een zo groot mogelijk bedrag nagestreefd worden. Grijp je kans en stuur je cv en motivatie voor 1 november naar stedenco2@nachtvandefooi.nl of mail voor een informatiebrochure.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft