Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Denk mee over het Pulse-onderwijsgebouw / Share your thoughts on the Pulse building

Oproep: denk mee over de inrichting en invulling van Pulse

Meer ruimte voor nieuwe onderwijsvormen. Dat is het doel van Pulse. Een gebouw waar studenten en docenten van de TU Delft ruimte krijgen om elkaar te ontmoeten en kennis en ervaringen met elkaar te delen. Jouw mening is van groot belang bij de realisatie van dit gebouw.

Daarom zoeken we docenten en studenten die willen deelnemen aan workshops en ons – met de input die zij daarin geven -helpen de nieuwe onderwijsvormen te vertalen naar inrichting en invulling van de zalen.Meld je aan en denk mee! Aanmelden kan bij Iris van Loon: I.C.D.vanLoon@tudelft.nl.

——————————————————————————————————————————————–

Invitation for suggestions on the layout and use implementation of Pulse

More room for new teaching formats. That is the principle of Pulse. A building offering TU Delft students and staff the space to meet and to share knowledge and experiences with each other. Your opinion is very important to the realisation of this building. That is why we are looking for lecturers and students who would like to participate in workshops and – through their input –help us to translate the new teaching formats to the most effective layout and use of the rooms.Take part and contribute your thoughts. Register by emailing Iris van Loon: I.C.D.vanLoon@tudelft.nl.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft