Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Herdenkingsbijeenkomst 4 mei

Ter nagedachtenis van alle TH-medewerkers en studenten die tijdens de Tweede Wereldoorlog het leven lieten wordt namens het College van Bestuur en de StudieVerenigingenRaad (SVR), zonder officiële ceremonie, op maandag 4 mei om 16.00 uur een krans bij de gedenkplaat in de hal van de Aula gelegd.

Hoewel de TU Delft op 4 en 5 mei gesloten zal zijn, is  in het kader van het 70-jarige jubileum van de bevrijding besloten om op 4 mei toch een korte herdenkingsbijeenkomst te houden. Voor iedereen die daar prijs op stelt is er de gelegenheid om op deze dag in de hal van de Aula van 16.00 tot 17.00 uur bloemen of kransen bij de gedenkplaat te leggen. Dit mag natuurlijk ook na 5 mei.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft