Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Wie wil een jaar lang gratis studeren?

Wie wil nou niet een jaar lang gratis studeren?! Studeren lijkt alleen maar duurder te worden en dan is er ook nog eens een nieuw studiefinancieringsstelsel ingevoerd. Volg jij de opleiding Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Offshore Engineering, Maritieme Techniek of Aerospace Engineering? En begin je volgend jaar aan het laatste jaar van je Master, of ben je net begonnen aan je laatste jaar Master? Dan maak jij kans om deze studiebeurs te winnen! Het Nederlands ingenieursbureau Sentijn betaalt namelijk het laatste studiejaar van een Master-student in de studierichtingen Techniek en Engineering. Marijn Lighart, Associate bij Sentijn: “Techniek is in onze ogen onmisbaar voor de Nederlandse economie. Wij vinden het belangrijk dat de technische sector juist gestimuleerd wordt. Vandaar deze unieke actie.”

Wil jij meedoen aan de loting? Het enige wat je nodig hebt is je CV.  Stuur deze voor 29 oktober 2015 op naar info@sentijn.com (alleen Nederlandse studenten). Op 30 oktober 2015 wordt de winnaar al bekend gemaakt dus je hoeft niet al te lang in spanning te zitten. De winnaar wordt geheel willekeurig uit de inzendingen gekozen. Bekijk de website van Sentijn voor meer informatie.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft