Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Nog geen zomerplannen? Ga op internationaal zomerkamp

Wil jij deze zomer internationale ervaring opdoen, werken aan je leiderschapskwaliteiten, andere culturen leren kennen, kinderen een fantastisch kamp bezorgen, wat CV building doen, en ook nog een ontzettend leuke tijd hebben? CISV organiseert wereldwijd internationale kampen voor jongeren van 11 tot 18 jaar en is daarvoor op zoek naar leiding en staf (21+).

Jaarlijks nemen ruim 3000 kinderen en jongeren van over de hele wereld deel aan verschillende programma’s van 2, 3 of 4 weken. Tijdens de zomerkampen komen kinderen van over de hele wereld samen. Op deze manier maken kinderen op jonge leeftijd al kennis met leeftijdsgenootjes uit verschillende culturen en geloven en bouwen ze door de weken heen door spellen en activiteiten een relatie op.

Als je geïnteresseerd bent kun je mailen naar leiding@nl.cisv.org en je aanmelden voor de open dag op 16 januari. Op deze dag, die van 12.00-16.00 uur duurt, maak je kennis met de verschillende programma’s waaraan CISV Nederland meedoet en kun je bepalen of je mee wilt doen als leiding of staf. Wil je meer informatie of persoonlijke verhalen horen van mensen die eerder meededen? Dan is er op 11 december een informatieborrel om 19.30 uur in Stairways in Utrecht.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft