Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Verbeter je Photoshop, InDesign en Illustrator skills

photoshop

Op 19 april start er weer een nieuwe Nederlandstalige cursus “Presentatie Vormgeving”. Tijdens deze cursus leer je hoe je Photoshop, InDesign en Illustrator kunt gebruiken voor het maken van posters, verslagen, beeldcollages en portfolio’s. Gedurende vijf workshops worden de basisbeginselen van de programma’s behandeld voor mensen met weinig ervaring, maar komen ook zeker de fijnere kneepjes aan bod voor gevorderden.

De vijf workshops vinden plaats 19 & 26 april en 3, 10 & 17 mei 2016 van 19:00 tot 21:30/22:00 en worden gegeven door Carla Feijen. Zij is zowel beeldend kunstenaar als grafisch ontwerper en verzorgde in het verleden bij IO het keuzevak Presentatie Vormgeving als gastdocent.

Meer informatie & inschrijving

Comments are closed.

© 2011 TU Delft