Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Update: campus power cut

De gebouwen op de campus zijn weer van stroom voorzien. Alle gebouwen die ontruimd waren, openen in de loop van de middag weer hun deuren. Je wordt hierover verder geïnformeerd via de communicatiekanalen van je eigen Faculteit/Dienst.

—————————————————————————-

The buildings on the campus affected by the power cut are reconnected to the grid. Buildings that have been evacuated, will be reopening their doors during the course of the afternoon. You will be kept informed of this through the communication channels of your Faculty/Support Service.

 

 

 

Comments are closed.

┬ę 2011 TU Delft