Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Opening of second registration period for minors 2018-2019

From 1 July (00.00AM) to 31 July (23.59PM) the second registration period for minors 2018-2019 will be open. Students who are not selected/placed by lottery draw after the first registration period can register again in Osiris Student in the second registration period for minors who still have places available. A minor can fill up quickly. Make sure you register as soon as possible. Registration is no longer possible after 31 July. Students who are not selected/placed by lottery draw, will receive a personal message by mail about the second registration period. More information about the registration periods can be found on the website.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft