Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Unemployment benefits or TOFA for students with a part-time job

As a student, have you been laid off, or do you work fewer hours due to the corona measures? If you are an employee, you may be entitled to unemployment benefits. If not, you may be eligible for the temporary bridging scheme (TOFA). See the Rijksoverheid website for more details. Deadline to apply is Sunday 12 July 2020.


WW-uitkering of TOFA voor studenten met bijbaan

Ben je als student ontslagen of werk je minder uren vanwege de coronamaatregelen? Als je in loondienst werkt(e) dan heb je mogelijk recht op een WW-uitkering. Zo niet, dan kom je misschien in aanmerking voor de tijdelijke overbruggingsregeling regeling (TOFA). Meer over deze regeling. Dit kan tot en met zondag 12 juli 2020.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft