Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Corona financial compensation / Financiële tegemoetkoming corona

Are you in the final stage of your education and are you suffering a study delay due to the Corona measures? You may be eligible for one of the financial subsidies from the Ministry of Education, Culture and Science. For more information, visit duo.nl/corona.


Zit je in de afrondende fase van je studie en loop je door de coronamaatregelen studievertraging op? Dan kom je misschien in aanmerking voor één van de financiële tegemoetkomingen van het ministerie van OCW. Kijk voor meer informatie op duo.nl/corona.

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft