Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Interactieve livestream Time Out (in Dutch)

Op 2 november 2020 om 20u vindt het Time Out Event plaats in het Internationaal Theater Amsterdam voor maximaal 30 bezoekers. De gratis interactieve livestream is te volgen via www.timeoutcafe.nu/tickets-en-livestream

Over Time Out:

Time Out is een rauwe en ongepolijste weerspiegeling van de realiteit waartoe studenten en jongeren zich nu moeten verhouden.

Eerst was er stress door de maatschappelijke verwachting om voortdurend aan te staan, te excelleren en te presteren. Geen ruimte meer om jong te zijn; uit te proberen, te falen, te  en fouten te leren maken. Je moet de beste, de leukste, de snelste, de slimste zijn. Wie die norm bedacht had weet niemand meer.

En toen kwam corona.

We zitten in een ongevraagde time out die ironisch genoeg veel stress en paniek oplevert. Daarom is er deze speciale editie van het Time Out event, op 2 november in het ITA. Studenten maken deel uit van de voorstelling waarbij ze zich ongefilterd kunnen laten horen. Live op het podium èn online met een allesbehalve statische livestream gaan de makers van Time Out het gesprek aan met jongeren, bestuurders, beleidsmakers en politici. Live en via de livestream.

“Bijbaan is opgezegd. Hoe betaal ik mijn huur, mijn studie?”

“Zo kan ik niet studeren. Voel me opgesloten.”

“#Ironie, wilde zo graag een time out en nu weet ik niet wat ik er mee moet.”

“Kan die docent iets anders bedenken dan het zoveelste essay”

Uit onderzoek van EenVandaag van september blijkt dat 74% van jongeren kampen met psychische problemen als onzekerheid, eenzaamheid en stress door corona.

We gaan het er over hebben en laten jongeren aan het woord met hun verhalen, ideeën en oplossingen voor een gezond, waardevol en stabiel studentenleven. 

Kijk voor meer informatie op www.timeoutcafe.nu

Comments are closed.

© 2011 TU Delft