Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Help mee op het stembureau

Op 17 maart 2021 zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Ook op 15 en 16 maart zijn een aantal stembureaus open. Helpt u mee om deze bijzondere dagen tot een goed einde te brengen? Meld u aan als lid of voorzitter van een stembureau.

www.delft.nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen/help-mee-op-het-stembureau

Comments are closed.

© 2011 TU Delft