Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Travel to the Netherlands // Reizen naar Nederland

Dutch below:

You are strongly advised not to travel to the Netherlands unless it is strictly necessary. The borders remain open. If you do travel to the Netherlands, check the info on www.government.nl and see the checklist if you can travel to the Netherlands.


Het hangt van uw situatie af of u wel of niet naar Nederland kunt reizen. Voor sommige mensen geldt door de uitbraak van het coronavirus een Europees inreisverbod waardoor zij de Europese Unie/het Schengengebied niet in mogen reizen. Bekijk of u in uw situatie naar Nederland kunt reizen en wat de mogelijke voorwaarden zijn. Meer info op www.rijksoverheid.nl.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft