Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

UNLOCKING… Educators of TU Delft!

[youtube]https://youtu.be/pA67SzCo0ck[/youtube]

Dutch below:

Do you know your educators well? What drives them? What is their vision on learning, self-development and well-being? And what lessons have they learned so far?

In the Series of interviews – UNLOCKING…”, TU Delft’s educators share their personal stories with you: from the dreams they once had to their hobbies and passions, and the hurdles they’ve encountered. Get inspired, and get to know the person behind the screen!

Through the 10 open interviews with a diverse group of educators from the TU Delft, Career & Counselling Services want to shed a positive light on well-being. The personal stories and insights shared by those who are often only seen in their position as teacher, scientist or executive show us that the struggles and doubts you may have as a student are an inevitable component of your growth process. The stories provide insight into the various ways you may bounce back, they show where these people get their resilience, what and who has made them stronger. It sometimes takes years before you realize something, and occasionally there is a flash of insight. Examples of experience may help to speed up the learning process, and sometimes make it a little less painful. And there is no path that is better than another; hopefully at least one of the paths resonates with you!

From this week onwards a new video will be released every week.  The teaser of the first interview, with the Vice Rector Magnificus/Vice President Education Rob Mudde, can be found on the Instagram page of Career&Counselling Services. Or watch the complete interview here!

Hoe goed ken jij je docenten eigenlijk? Wat hen drijft? Wat hun visie is op leren, zelfontwikkeling en welzijn? En wat zijn de levenslessen die zij geleerd hebben tot nu toe?

In de Series of interviews – UNLOCKING…” wil Career & Counselling Services op een inspirerende en positieve wijze welzijn onder de aandacht brengen, door middel van 10 interviews met een diverse groep onderwijzers van de TU Delft. Laat je inspireren en leer de persoon achter het scherm beter kennen!

De persoonlijke verhalen en inzichten gedeeld door hen die we meestal enkel als docent, onderzoeker of leidinggevende kennen laten ons zien dat de twijfels en worstelingen die je soms hebt als student een onvermijdelijk onderdeel zijn van ieders groeiproces. En dat ook deze onderwijzers, onderzoekers en leidinggevenden dromen, twijfelen en (nog steeds) leren. Met soms kwetsbare anekdotes delen deze onderwijzers van de TU Delft hun inzichten en ervaringen over hoe zij tegenslagen zijn overkomen, wat hun veerkracht geeft en wat of wie hen sterker heeft gemaakt.

Vanaf deze week verschijnt iedere week een nieuw interview. De teaser van het eerste interview, met Rob Mudde, Vice-Rector Magnificus/Vice-President Education, is te vinden op de Instagram pagina van Career & Counselling Services. Of bekijk het volledige interview hier!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft