Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Delft Student Well-being Symposium (this Friday!)

Coming Friday (19 February) the Delft Student Well-being Symposium takes place. Our mayor Marja van Bijsterveldt opens the evening. Afterwards, Olympic ice skater Mark Tuitert will share his story with his personal setbacks during his career with us. Lastly, two student psychologists from We Care For Students will speak interactively about finding motivating and dealing with setbacks, two relevant topics during this Corona period. You can watch the symposium online via https://www.twitch.tv/verenigingsraad.  Save the date!


Zit jij wel lekker in je vel? Of heb je tegenwoordig ook steeds vaker te maken met dat herkenbare “corona dipje”? Dat is niet gek wanneer je broeiende studententijd verandert in een periode die veel aanpassing en geduld vraagt. Om deze reden vindt aankomende vrijdag 19 februari het plaats. Na een opening van onze burgermeester Marja van Bijsterveldt, zullen Olympisch schaatser Mark Tuitert en student psychologen van We Care For Students op een luchtige en interactieve manier vertellen over omgaan met tegenslagen en het vinden van motivatie, wat natuurlijk een groot en belangrijk onderwerp is in deze huidige corona tijd! Het symposium zal plaatsvinden in de vorm van een livestream en is te volgen via de volgende link: https://www.twitch.tv/verenigingsraad. Kijk jij mee?

Comments are closed.

© 2011 TU Delft