Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Exploring the possibilities for more education on campus

Now that the vaccination against the corona virus has started we are on the way to a more ‘normal’ situation. What does this mean for education? The TU Delft together with other education institutions is participating in a pilot to gain insight into what needs to happen in the different sectors (WO-HBO-MBO) to get more on campus education. The pilots within the TU Delft are aimed at:

  • make practicals possible that would otherwise not be possible because the of 1.5 meter rule can’t be observed.
  • facilitate extra study workplaces in the Library in a safe way.
  • to test whether taking exams on campus with large groups of students, as is already being done at the University of Groningen by making use of rapid tests, can be translated to TU Delft and gain experience in it.

We will keep you updated of further developments. If you want to read more, read this article.


Verkennen van de mogelijkheden voor meer onderwijs op de campus

Met de start van het vaccineren tegen corona zijn we op weg naar meer ‘normale’ bewegingsruimte. Wat betekent dat voor ons onderwijs? De TU Delft doet samen met andere onderwijsinstellingen mee aan een pilot om te inzicht bieden in wat er moet gebeuren om in de verschillende sectoren (WO-HBO-MBO) tot meer fysiek onderwijs te kunnen overgaan. De pilots binnen de TU Delft zijn er op gericht om:

  • practica mogelijk te maken die anders niet mogelijk zouden zijn omdat de grens van 1,5 meter niet in acht kan worden genomen,
  • op een veilige manier extra studiewerkplekkenin de Library te faciliteren,
  • te toetsen of het afleggen van tentamens op campus met grote groepen studenten tegelijkertijd, zoals bij de Rijks Universiteit Groningen al wordt gedaan met vooraf sneltesten, te vertalen is naar de TU Delft en daar ervaring mee op te doen.

We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Wil je meer weten, lees dit artikel.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft