Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Welcome new TU Delft students this summer! Become a member of the OWee comission

Are you looking for a fun challenge in the nearfuture, but haven’t found it yet in times of Corona? Then we’re looking for you! The OWee starts in August and preparations are already in full swing so we are looking for enthusiastic students who want to work with us to create a great OWee this year! Sign up for a spot at the interest drink: https://forms.gle/zMWUNLpCPZEQd9e29 or contact us for more information: 015-2785820 or info@owee.nl.

___________

Heb jij deze zomer nog niks te doen en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! De OWee start in augustus en de voorbereiding zijn al in volle gang. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten, die dit jaar een commissie willen doen bij de OWee. Meld je meteen aan voor de interesseborrel https://forms.gle/zMWUNLpCPZEQd9e29 of neem contact met ons op voor meer informatie: 015-2785820.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft