Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Onbeperkt Studeren week – 15 t/m 19 maart 2021

Meer dan 2000 studenten aan de TU zijn gediagnosticeerd met een functiebeperking, van dyslexie tot spierziektes. Er zijn nog veel meer studenten die ergens mee worstelen waardoor ze niet op de standaard manier hun studie kunnen doorlopen, of ze nou gediagnosticeerd zijn of niet.

Student Onbeperkt organiseert van 15 t/m 19 maart de Onbeperkt Studeren week om aandacht te geven aan anders studeren. Wat zijn de ontwikkelingen binnen de TU op het gebied van begeleiding? Wat is de landelijk wetgeving? Wat kan je zelf doen? Sluit je aan bij een van de lunchlezingen van 12:45 tot 13:30!

Benieuwd? Vul het interesse formulier in!

Programma

 • Maandag 15e: Presentatie nieuw beleid op Studeren met een Functiebeperking
  Stephanie Meulemans (TU Delft) geeft een presentatie over het beleidsplan rondom studeren met een functiebeperking om studenten te informeren wat de toekomst biedt.
 • Dinsdag 16e: Getting things done: The art of stress-free productivity
  Studeren brengt een hoop stress met zich mee. De Getting Things Done methode is een manier van plannen die helpt om overzicht te houden, stress te verminderen en het maximale uit jezelf te halen.
 • Woensdag 17e: Waar vind ik informatie? Rechten en transitie naar de arbeidsmarkt
  Waar kan ik terecht voor tips en informatie? En hoe gaat de transitie naar de arbeidsmarkt na mijn studentenleven? Landelijk expertisecentrum ECIO geeft antwoord op deze vragen en meer.
 • Woensdag 17e 12:00-13:00, Designsessie met docenten, simpele stappen voor inclusief studeren
  In deze designsessie gaat Student Onbeperkt om de tafel met docenten om samen naar kleine oplossingen te zoeken het leven voor studenten en docenten makkelijker maken.
 • Donderdag 18e: Unieke functiebeperkingen en aanvragen unieke voorzieningen
  Studenten die worstelen met een functiebeperking die niet vaak voorkomt, vallen vaak buiten de boot. Donderdag hebben we een bijeenkomst voor deze studenten, om ervaringen te delen en advies te vragen.
 • Vrijdag 19e: Ontdek je flow
  Hoe breng je jezelf in een productieve flow? Wat kan je zelf doen en waar vind je ondersteuning? Wouter Jansen van de Flowley podcasts geeft samen met studentenpsycholoog Jan van Beek handvaten om jezelf te ontwikkelen.

Belangrijke links
Website:
https://www.tudelft.nl/studenten/begeleiding/studeren-met-een-functiebeperking/informatie/student-onbeperkt/
Facebook pagina:
https://www.facebook.com/StudentOnbeperkt
Instagram:
https://www.instagram.com/studentonbeperkt_delft/ @studentonbeperkt

Comments are closed.

© 2011 TU Delft