Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Commemorative service TU Delft

On Tuesday 4 May, due to the coronavirus, no memorial service will be held in the Aula in memory of all TH staff and students who lost their lives during the Second World War.

However, on Tuesday 4 May, Chairman of TU Delft Prof. Tim van der Hagen, Mayor Marja van Bijsterveldt of the municipality of Delft, Study Association Council (SVR), Mining Association (MW) and the Association Council (VeRa) will lay a wreath at the memorial plaque in the hall of the Aula.

In cooperation with the municipality of Delft, film footage will be made of all the commemorative events in the city, including the TU Delft. These images will be available from 18.30 on 4 May via the following channels.

In this way we hope to be able to share the commemoration of the liberation with you in an appropriate manner.


———————————————

Herdenkingsbijeenkomst TU Delft

Op dinsdag 4 mei wordt in de Aula in verband met het coronavirus geen herdenkingsbijeenkomst gehouden ter nagedachtenis van alle TH-medewerkers en studenten, die tijdens de Tweede Wereldoorlog het leven lieten.

Voorzitter TU Delft prof. Tim van der Hagen, burgemeester Marja van Bijsterveldt van de gemeente Delft, StudieVerenigingenRaad (SVR), Mijnbouwkundige Vereeniging (MW) en de VerenigingsRaad (VeRa) zullen op dinsdag 4 mei wel een krans bij de gedenkplaat in de hal van de Aula leggen.

In samenwerking met de gemeente Delft worden van alle herdenkingsmomenten in de stad filmbeelden gemaakt w.o. van de TU Delft. Deze beelden zullen vanaf 18.30 uur op 4 mei via de onderstaande kanalen te zien zijn.

Op deze manier hopen we de herdenking van de bevrijding op gepaste wijze met u te kunnen delen.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft