Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Ga je studeren? Laat je vaccineren!

Twijfel je? Laat je goed voorlichten via https://universiteitvannederland.nl/corona.

Ga je een studie volgen? Laat je dan vaccineren!

Ben je een internationale student en wil je je laten vaccineren? Hier vind je de juiste informatie: https://www.tudelft.nl/en/2021/tu-delft/coronavirus/students#c715218

Heb je vragen?
De Vereniging van Nederlandse Universiteiten (VSNU) biedt verschillende voorlichtingsvideo’s aan over vaccineren. De video’s zijn alleen beschikbaar in het Nederlands, maar je kunt de YouTube instellingen (⚙️) gebruiken voor automatische vertaling van de ondertiteling. Bekijk de video’s hier.

____________________________________________

Going to college? Get vaccinated!

Not sure? Be well informed via https://universiteitvannederland.nl/corona (only available in Dutch).

Are you going to follow a study? Get yourself vaccinated!

Are you international student and would like to get vaccinated? Here you can find the right information: https://www.tudelft.nl/en/2021/tu-delft/coronavirus/students#c715218

Do you have questions about it?
The Association of Universities in the Netherlands (VSNU) has develop different videos about it only available Dutch, you can use the YouTube settings (⚙️) for automatic translation of the subtitles. Click here for the videos.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft