Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

TU Delft is a smoke-free campus

All of TU Delft’s campus has been a no-smoking area as of 1 August 2020. This means that smoking is banned throughout the campus. The ban is valid 24/7 and also applies to e-cigarettes. The smoking ban applies to all teaching sites in the Netherlands. This nationwide ban represents another step towards a smoke-free generation. The smoking ban is in line with broader TU Delft policy aiming to create a healthy work and study environment.

————————————-

TU Delft is een rookvrije campus
De TU Delft-campus is sinds 1 augustus 2020 een rookvrije campus. Dat betekent dat er niet gerookt mag worden op de campus. Het verbod geldt 7 dagen per week, 24 uur per dag en is ook van toepassing op de e-sigaret. Het rookverbod geldt voor alle onderwijsterreinen in Nederland. Het is een landelijk verbod en een volgende stap op weg naar een rookvrije generatie. Het rookverbod past goed binnen het bredere beleid van de TU Delft voor een gezonde werk- en studie-omgeving.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft