Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

World Suicide Prevention Day

Scroll down for Dutch

On 10 September, it is World Suicide Prevention Day. All over the world, we remember all people who have died by suicide, people who survived an attempt or are thinking about suicide, family, friends and all others who are effected by suicide. Together we break the taboo on suicide. On 10 September 113 Zelfmoordpreventie will talk to people in many ways to make a world without suicide possible.

Suicide prevention is something we do together.
Suicide? Talk about it!

Go to the website of 113 Zelfmoordpreventie (only available in Dutch).

____________________________________________

World Suicide Prevention Day

Op 10 september is het World Suicide Prevention Day. Wereldwijd staan we stil bij alle mensen die zijn overleden door zelfmoord, mensen die een poging hebben overleefd of aan zelfmoord denken, familie, vrienden en alle anderen die door zelfmoord geraakt zijn. Samen doorbreken we het taboe op zelfmoord. 113 Zelfmoordpreventie gaat op 10 september op allerlei manieren met mensen in gesprek om met elkaar een wereld zonder zelfmoord mogelijk te maken.

Suïcidepreventie doen we samen.
Zelfmoord? Praat erover!

Bekijk de website van 113 Zelfmoordpreventie.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft